Echtscheiding verwerken

Het verbeteren van weerbaarheid, communicatie en zelfvertrouwen van jeugdigen en hun ouders.

Vind steun bij het verwerken van een echtscheiding.

Soms staat een leerprobleem of een gebeurtenis of situatie binnen of buiten het gezin de ontwikkeling en het geluk van een kind in de weg. Een duidelijk voorbeeld hiervan is het verwerken van emoties die het gevolg zijn van een echtscheiding van ouders.  Als ouders uit elkaar gaan brengt dit bij een kind veel vragen en gevoelens. In een kindercoachingtraject leren kinderen hun eigen kracht kennen en komen ze sterker in hun schoenen te staan. Om hun eigen kwaliteiten te laten (her)ontdekken en zo weer zelfvertrouwen op te bouwen.

 

Vanzelfsprekend worden de ouders nauw betrokken bij de coaching van hun kind. Zo leren alle gezinsleden om hun eigen denken en handelen positief te beïnvloeden.

begeleide-omgang-vechtscheiding

Kindercoaching bij echtscheiding

tegel-kindercoaching-bij-echtscheiding

Gezinsbegeleiding bij echtscheiding

tegel-gezinsbegeleiding-bij-echtscheiding

Ouderschaps bemiddeling

tegel-ouderschapsbemiddeling

Begeleide
omgang

tegel-begeleide-omgang

Wil je eens vrijblijvend praten over je kind of gezin?

icon-referenties-konfia

Referenties van kinderen en hun ouders

De afgelopen weken heeft mijn dochter de Sta Sterk Training bij KONFIA gedaan. Michanou heeft haar vele handvaten gegeven waardoor ze nu veel weerbaarder is en veel steviger in haar schoenen staat. Al na 2 trainingen merkte ik en anderen (waaronder haar lerares) een hele verandering in haar houding en haar reacties. Ze zit eindelijk veel lekkerder in haar velletje.

 

Dank je wel Michanou. We zijn erg blij met je.

In de zomervakantie heeft Marit het Buddy Bully kamp gevolgd. Na een persoonlijke kennismaking, in de eigen vertrouwde omgeving, een paar weken voor het kamp is ze vol vertrouwen het kamp-avontuur ingestapt. Het begin was spannend. Maar ze heeft een hele leuke week gehad waar ze veel heeft geleerd om sterk te staan. De cursus “ik sta sterk” is in combinatie met allerlei leuke dingen gedaan. Van bootcamp tot playstation, van chillen tot kamplied.

 

Bij twijfel….. doen!

Vergoeding vanuit de gemeente

Gemeenten vergoeden in veel gevallen de hulp die wij bieden.

Het kan per gemeente verschillen welke voorwaarden zij hieraan stellen. De behandeling kan volledig worden vergoed. KONFIA heeft afspraken met de diverse gemeenten.

KONFIA is aangesloten bij