BULLY BUDDY dagkamp

Leer omgaan met pesten, wordt sterker!

Weerheidstraining tijdens leuk kamp
Maakt sterk tegen pesten

Het Bully Buddy dagkamp is een weerbaarheidstraining in de zomer voor kinderen van 6 tot 12 jaar of tieners van 12 tot 16 jaar.

Tijdens dit kamp krijgen zij handvaten aangereikt om weerbaar te worden tegen pesten en hierdoor leren zij om beter voor zichzelf op te komen. De kinderen en tieners krijgen meer zelfvertrouwen en maken buddy’s voor een gezellige week! De Sta Sterk Training is de methodiek die de basis vormt voor het kamp.

In 2023 organiseert KONFIA twee Bully Buddy dagkampen:

 • van 24 t/m 28 juli 2023
 • van 14 t/m 18 augustus 2023
Play Video

Ga jij mee op het Bully Buddy dagkamp?

Het Bully Buddy dagkamp is een weerbaarheidstraining in de zomer voor kinderen van 6 tot 12 jaar of tieners van 12 tot 16 jaar. Tijdens dit kamp krijgen zij handvaten aangereikt om weerbaar te worden tegen pesten en hierdoor leren zij om beter voor zichzelf op te komen. De kinderen en tieners krijgen meer zelfvertrouwen en maken buddy’s voor een gezellige week! De Sta Sterk Training is de methodiek die de basis vormt voor het kamp.

 

Voor de nazorg is het Buddy concept belangrijk. Naast de Sta Sterk Training die wordt gegeven, wordt er aan de kinderen gevraagd of zij een vertrouwenspersoon in hun omgeving kunnen vragen om een buddy te worden.

 

Dit principe benadrukt het belang van het gebruik maken van steunfiguren uit het netwerk van het kind. Hierdoor is het mogelijk om alles dat tijdens het kamp geleerd wordt na het kamp te kunnen blijven oefenen. Daarbij is een steunfiguur die het kind of de tiener vertrouwt belangrijk.

 

Het dagkamp is 5 dagen van half 10 ‘s ochtends tot half 5 ‘s middags. Gedurende het kamp worden verschillende thema’s behandeld.  De bijbehorende activiteiten zoals rollenspellen en andere spellen geven kinderen en tieners handvaten om sterk te leren staan en sterk te handelen.

bully-buddy-dagkamp-zomerkamp

Word jij gepest en wil je dat dit stopt? En wil jij:

 • Sterker worden in je hoofd?
 • Zeggen wat je ervan vindt?
 • Meer zelfvertrouwen krijgen?
 • Jou vakantie rustig en chill beginnen met leuke activiteiten?
 • Een buddy voor na het kamp die jou helpt?

Weerheidstraining kamp - Wat & Wie

Je doet tijdens het dagkamp de STA STERK TRAINING en sluit deze af met een certificaat.

 • Hou je van muziek, bosspelen, chillen, sporten, en creatief bezig zijn?
 • Heb jij zin in een week vol leuke activiteiten, gezelligheid en buddys maken?

 

Voor wie?

Kinderen van 6 t/m 12 en van 13 t/m 16 jaar die het zat zijn om gepest te worden!

 

Mogelijkheden:

In 2023 organiseert KONFIA twee Bully Buddy dagkampen:

 • van 24 t/m 28 juli 2023
 • van 14 t/m 18 augustus 2023

Locatie & Investering

Het Bully Buddy dagkamp vindt plaats in Hilversum-Zuid en we zullen regelmatig activiteiten doen op de Hoorneboegse heide.

 

Investering:
Je investeert 5 dagen van je vakantie. De prijs voor het Bully Buddy kamp is  € 495,–. Inclusief de STA STERK TRAINING. Daarnaast krijg je van ons de lunch en drankjes gedurende de hele dag.

bully-buddy-zomerkamp-hilversum

Veelgestelde vragen

Sta Sterk Training

tegel-sta-sterk-training

Faalangst de Baas

tegel-faalangst-de-baas

Bully Buddy Dagkamp

tegel-bully-buddy-dagkamp

Wil je eens vrijblijvend praten over je kind of gezin?

icon-referenties-konfia

Referenties van kinderen en hun ouders

De afgelopen weken heeft mijn dochter de Sta Sterk Training bij KONFIA gedaan. Michanou heeft haar vele handvaten gegeven waardoor ze nu veel weerbaarder is en veel steviger in haar schoenen staat. Al na 2 trainingen merkte ik en anderen (waaronder haar lerares) een hele verandering in haar houding en haar reacties. Ze zit eindelijk veel lekkerder in haar velletje.

 

Dank je wel Michanou. We zijn erg blij met je.

In de zomervakantie heeft Marit het Buddy Bully kamp gevolgd. Na een persoonlijke kennismaking, in de eigen vertrouwde omgeving, een paar weken voor het kamp is ze vol vertrouwen het kamp-avontuur ingestapt. Het begin was spannend. Maar ze heeft een hele leuke week gehad waar ze veel heeft geleerd om sterk te staan. De cursus “ik sta sterk” is in combinatie met allerlei leuke dingen gedaan. Van bootcamp tot playstation, van chillen tot kamplied.

 

Bij twijfel….. doen!

Vergoeding vanuit de gemeente

Gemeenten vergoeden in veel gevallen de hulp die wij bieden. Het kan per gemeente verschillen welke voorwaarden zij hieraan stellen. De behandeling kan volledig worden vergoed. KONFIA heeft afspraken met de diverse gemeenten

KONFIA is aangesloten bij