Gelukkig Nieuw School jaar

Een nieuw schooljaar dus ook Coachen en Begeleiden

Een nieuw schooljaar begint. De zomervakantie is in heel Nederland voorbij. Dit betekent dat alle kinderen weer terug zijn en dat praktijk Konfia weer gaat starten. Heerlijk om me weer te kunnen focussen op het coachen en begeleiden van kinderen en tieners. Het doel is om ze sterker en weerbaar maken door ze een degelijk en inhoudelijk sterke weerbaarheidstraining aan te bieden.

In de afgelopen maanden was het druk. Zo druk dat het schrijven van een blog en een update geven van alles wat er speelt binnen de praktijk er bij in is geschoten. Desondanks is er wel een nieuw bericht, veel leesplezier!

Een contract!!

Het is gelukt!! Sinds juli 2018 is Konfia gecontracteerd door de gemeenten Gooi en Vechtstreek. Dit betekent dat ouders die een begeleidingstraject willen starten bij de gemeente een aanvraag voor een volledige vergoeding kunnen indienen bij de gemeente.

Buddy Bully Zomer Kamp

Het Bully Buddy zomer kamp was in een woord fantastisch te noemen!! Ondanks de zomer hitte hebben we met elkaar genoten en de start van de zomer vakantie gevierd! Vriendschappen zijn ontstaan en buddys gevonden! Het team was dan ook geweldig en de verbinding groot! De kinderen voelden zich allemaal aan het einde van de week sterker en weerbaarder.

Ik kan het wel beschrijven maar laat liever wat reacties van ouders zien:

“Ontzettend enorm bedankt voor de super-week voor Jack; hij heeft zich veilig en fijn en geliefd gevoeld en veel opgestoken. Wat een bijzondere, warme, lieve en getalenteerde vrouw ben je. Nogmaals veel dank, rust lekker uit en tot na de zomer met een terugkomdag. Hartelijke groeten,”

“Wat hebben jij en Mijke een prachtige week neergezet voor en met de kinderen. Heel hartelijk bedankt!”

Deze lovende reacties geven nog meer energie voor het coachen en begeleiden van kinderen! Voor volgend jaar gaan we weer kampen organiseren, waarbij de meivakantie ook als optie wordt meegenomen.

 

IMG_3977