Sta Sterk Training Zomerkamp voor Kinderen

Over  1 week is het zover, dan begint het  BULLY BUDDY zomerkamp. In de afgelopen tijd hebben wij veel ondernomen om het kamp gezellig, informatief en vooral Leuk te maken! Wij hebben geflyerd in Hilversum, zijn langs scholen geweest, hebben een prachtige locatie kunnen regelen en een week vullend programma gemaakt. Maar het belangrijkste is dat we leuke en bijzondere kinderen hebben ontmoet die zich hebben ingeschreven voor het kamp!

 

Het kamp staat in het teken van sterker worden! Om dit te bereiken doen we tijdens het kamp de STA STERK TRAINING. In deze training hebben we activiteiten die ervoor zorgen dat de kinderen handige handvaten leren om NEE te zeggen, sterk te staan en te oefenen om zaken bespreekbaar te maken.

Omdat pesten een kwetsbaar onderwerp is voor de kinderen en zij ook uit hun comfort zone moeten komen, zijn deze handvaten verpakt in leuke activiteiten zoals een bootcamp, vloggen, gamen, chillen en zwemmen.
Daarnaast gaan wij ook oefenen met ontspanningsoefeningen waarbij de kinderen zowel individueel als in groepsverband worden gecoacht. Gedurende de dag zal er een combinatie zijn van verschillende activiteiten met de juiste rustmomenten en uiteraard een uitgebreide lunch.

Voor de activiteiten hebben wij een prachtiger locatie kunnen regelen in Hilversum. Een locatie met een geweldige tuin en vlak bij de Loosdrechtse plassen. De gehele week hebben wij de Zoutkeet tot onze beschikking waardoor wij de verschillende ruimtes en buitenplein kunnen gebruiken voor het kamp!

 

Niet alleen wij zijn aan het aftellen, ook Rebel heeft er ontzettend veel zin in. Hij zal gedurende het kamp ook aanwezig zijn zodat kinderen even kunnen ontspannen door met Rebel te spelen.

 

 

amber-flyer-e1500924869616