Vertrouwen

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe gebeurtenissen, nieuwe initiatieven , nieuwe mensen. 

Konfia is trots op alle kinderen en jongeren die het afgelopen jaar het lef hebben gehad om voor zichzelf te gaan staan, zichzelf te waarderen en meer van zichzelf te gaan houden,   samen met ons! Wat een vertrouwen is in mijn handen gelegd en wat ben ik daar dankbaar voor.

En wat is het allemaal snel gegaan! In januari 2017 bedacht ik me, we gaan ervoor, in maart begon het vorm te krijgen, en daarna kwamen er prachtige momenten en kansen voorbijgevlogen.

Dan heb ik het over het opbouwen van een praktijk met en voor jonge mensen. Dat varieerde van een prachtige stuk in de Gooi en Eemlander, in mei 2017 tot een geweldige Bully Buddy kamp in de zomer van 2017. Mijn vertrouwen in Konfia en mezelf werd steeds groter.
De maanden zijn voorbij gevlogen en waren zeer vol. Vol van opstarten, emotionele doorbraken bij de kinderen en jongeren, en gevoelens van trots wanneer door gesprekken en oefeningen de kinderen en jongeren zich steeds sterker gingen manifesteren in hun dagelijkse leven. De kinderen en jongeren kregen meer vertrouwen in zichzelf en soms ook in het leven.

Mijn goede voornemen voor 2018 is om elke maand een nieuwsbrief te schrijven met wat ik allemaal meemaak binnen mijn praktijk! Er valt zoveel te delen.

 

Ik zit vol met nieuwe plannen voor het komende jaar die aansluiten bij alle vragen die ik van ouders en kinderen krijg.

Aan de slag met gedachtenkracht
Ouders vragen mij regelmatig advies , daarom  start ik met ouder en kind workshops , waar bij ouders en kinderen samen kunnen gaan werken aan weerbaarheid en positief denken.

Aan de slag met gedachtenkracht zijn workshops van 2 uur, laagdrempelig en praktisch uitvoerbaar voor ouders die inzicht willen krijgen in het bekrachtigen van positieve gedachten bij hun kinderen. In deze workshop ontdek je hoe je een positieve invloed kan uitoefenen op de gedachtevorming van je kind. Hierdoor zal je kind zijn gedachtenkracht vergroten en positiever gaan denken! Een interactieve, gezellige workshop met leuke oefeningen voor ouders en kinderen.
 
Bully Buddy Zomerkampen
Voor  de zomer staan er weer 2 weken de STA STERK Bully Buddy Zomerkampen in de planning. Die ik weer samen met Amber ga doen. Het wordt nog leuker dan vorig jaar !

Nieuwe methodiek “Een taal erbij”
Als laatste wil ik nog aangeven dat Konfia een GEWELDIG nieuw aanbod heeft en dat is begeleiding van kinderen en tieners  d.m.v. familie opstelling met duplo poppen volgens de methodiek een “Taal erbij”.  Specifiek voor kinderen die gepest zijn of moeilijk gedrag laten zien op school of binnen het gezin. Dit houdt in dat ik in de individuele trainingen meer tools in handen heb om kinderen en tieners verdrietige ervaringen te laten verwerken.

In het nieuwe jaar staan we weer klaar om te helpen te begeleiden en te steunen waar dit nodig is! Vol vertrouwen en goede moed !   The best is yet to come, Happy new Year

meisje-vleugels